Introducées

Spreekt ons netwerk je aan en heb je zin om te komen? Je bent van harte welkom om 2x vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen tegen een vergoeding van € 17,50 per avond (voor de 2 grote bijeenkomsten € 25,00) per avond, zodat je een gevoel krijgt bij ons netwerk. Tijdens de avond loopt een buddy met je mee die je bij overige leden kan introduceren, je ook het een en ander kan vertellen over de gang van zaken en je antwoord kan geven als je zelf nog vragen hebt. Na deze kennismaking nodigen wij je uit om lid te worden.

Voor onze bijeenkomsten moet je je apart aanmelden: bekijk onze agenda.

Als je je opgeeft, komt je voor- en achternaam als deelnemer op de website te staan. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je je opgeven via het versturen van een mail naar info@ladiesbusiness.nl waardoor je naam niet op de website te zien is.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor de organisatie en bevestiging van de uitnodiging van dit evenement en worden doorgegeven aan de ledencommissie t.b.v ons buddy-systeem. Je eetvoorkeuren worden doorgegeven aan het restaurant en vervolgens gewist.

Ben je lid (geworden) maar je wilt na zoveel jaren of door omstandigheden je lidmaatschap opzeggen, dan kun je dit vóór 1 december van elk jaar doen.

Lees meer over je privacy.

lb-header-1024x350 lege plek
lb-header-1024x350 lege plek