Deel dit bericht

De paradigmashiftshow – Jochem Nooyen

De paradigmashiftshow - Jochem Nooyen
Datum/Tijd
16/09/2024 18:00 - 21:30 uur

Locatie
Restaurant De Boschvijver

Kaart wordt geladen...

“Iedereen wil vooruitgang vooral als je er niks voor hoeft op te geven”.

Deze lezing over verandering en transformatie zit vol theatrale verhalen over veranderingen. Het laat de deelnemers een ander perspectief kiezen.

De presentatie verfrist, verwondert en geeft nieuwe inzichten. Veranderen gaat vaak gepaard met weerstand. Jochem laat je ervaren wat er gebeurt als je je verhaal aanpast. Want hoe je met de veranderingen omgaat, is te beïnvloeden. Als theatermaker weet Jochem je te vertellen hoe anders een verhaal ervaren wordt als je kleine details of zelfs een standpunt verandert. Met humor, verhalen, en interactieve experimenten wordt spelenderwijs inzicht geboden in deze theorie.

Jochem Nooyen (1980) is spreker en illusionist.  Jochem is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. Hij duikt in boeken over het brein en apparaten met oneindig veel knopjes. Jochem zoekt graag tot op de bodem uit hoe iets werkt. In zijn interactieve shows neemt hij je mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en inzichten over de mens. Dit doet hij met een optimistische, open en smakelijke stijl. Hij weet je te pakken, te raken en je mee te nemen in zijn wereld vol magische verrassingen.

Wil je een voorproefje? Kijk hieronder.

Je kunt voorafgaand aan de paradigmashiftshow ook dineren met de Ladies bij restaurant de Boschvijver. We starten vanaf 18.00 uur met een drankje en gaan om 18.30 uur aan tafel. Jochem start om 20:00 met de show. Voor degenen die niet bij het diner zijn, graag om 19.45 uur aanwezig zijn.

De kosten voor de paradigmashiftshow zijn voor de gasten € 17,50 (excl. diner en drankjes) te betalen bij aanmelding via de website. Het diner kost € 34,25 excl. drankjes en kan aan het eind van de avond bij de kassa van het restaurant worden betaald.

Na de lezing nodigen we alle leden en introducés uit voor een gratis drankje.

INSCHRIJVEN VOOR DEZE BIJEENKOMSTEN

Tickets

€17,50

Registratiegegevens

Payment and Confirmation

AANGEMELD VOOR DEZE BIJEENKOMST