Deel dit bericht

Barbecue bij de Herenboeren Wenumseveld maandag 13 juni

Barbecue bij de Herenboeren Wenumseveld maandag 13 juni
Datum/Tijd
13/06/2022 18:00 - 23:00 uur

Locatie
Herenboeren Wenumseveld

Kaart wordt geladen...

Hoe
11 kartrekkers hebben 200 gezinnen kunnen vinden die dezelfde wens najagen om samen lokaal duurzaam voedsel te produceren en lid te worden van de coöperatie Herenboeren Wenumseveld. Verschillende werkgroepen zorgen voor de organisatie en twee ervaren boeren zijn verantwoordelijk voor het werk op de boerderij.

Wat
Wij zijn een goed georganiseerde boerderij aan het bouwen, waar puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund- en varkensvlees. Alles van een hoge kwaliteit en voor een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Het wordt een plek waar het goed toeven is voor mens en dier.

Waar
Wij hebben een mooie plek gevonden om onze Herenboerderij op te richten, we pachten 15 hectare grond naast de zorgboerderij de Wenum Hoeve in Wenum Wiesel. Net wat we nodig hebben om ons fruit en de gewassen te kunnen verbouwen en de dieren de ruimte te geven en te verzorgen.

Op maandag 13 juni gaan we barbecueën bij de Herenboeren en kunnen we zien en horen waar zij zo enthousiast mee bezig zijn en wellicht hen kunnen steunen en ook ons eigen voordeel mee kunnen doen.
Ook deze bijeenkomst is erg leuk voor introducees: lekker, leerzaam en leuk!

Je kunt je aanmelden via de site (LEDEN EERST INLOGGEN)

INSCHRIJVEN VOOR DEZE BIJEENKOMSTEN

Soort ticket Prijs Plaatsen
Introducees €15,00

Ja
Nee

Geen
Vis
Vlees
Vega

Geen
Vis
Vlees
Vega


AANGEMELD VOOR DEZE BIJEENKOMST