Deel dit bericht

Vervolg “Effectieve communicatie op de werkvloer”

Vervolg "Effectieve communicatie op de werkvloer"
Datum/Tijd
11/11/2020 18:00 - 23:00 uur

Locatie
Restaurant De Boschvijver

Kaart wordt geladen...

De door de Coronacrisis verschoven bijeenkomst van mei 2020:

Communicatie door interactie is onze manier om met anderen te verbinden. Je eigen gedragsraam is hierbij altijd je uitgangspunt. Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk? We nemen je graag even mee terug naar de vorige bijeenkomst:

  • Hoe kijk je naar anderen?
  • Wat is je oordeel, je interpretatie van het gedrag van de ander?
  • Waar ligt jouw acceptatie-grens?
  • Hoe serieus neem je je eigen acceptatie-grens?
  • Hoe kun je zo effectief mogelijk handelen?

…….en wat doe je als een ander het niet met je eens is, of zelf een probleem heeft? Of wat doe je als je merkt dat de ander last heeft van jouw gedrag?

Welke manieren van reageren werken wel en welke manieren niet?

Hoe investeer je in de relatie met jezelf én met de ander door een krachtige ik-boodschap of juist een Actief Luister reactie?

Deze avond vullen Dorothea en Marianne in met een kernachtige presentatie over communicatie vaardigheden en een vertaalslag naar jullie eigen praktijk. En eh, humor vinden wij ook een krachtige communicatie vaardigheid 😉

Het gebeurt niet vaak maar omdat het, gezien de reacties, zo’n succes was, gaan de dames Marianne Burggraaf en Dorothea Verhagen van de Gordon®communicatiemethode (9 oktober 2019) op herhaling. Op hun eigen wijze maken ze ons (nog) wijzer om te communiceren volgens deze methode.

Naast een andere inhoud van de avond, gaan we éénmalig naar een andere locatie, te weten Heerlijk Lokaal, Molenstraat-Centrum 1, 7311 XG Apeldoorn.

Je kunt je aanmelden via de site: leden eerst inloggen en de kosten voor introducees zijn € 15,00 excl. diner en drankjes. Dit bedrag kan via iDeal betaald bij aanmelding.