Deel dit bericht

Lezing “mond op mond-reclame” door Lous van Haarst

Lezing "mond op mond-reclame" door Lous van Haarst
Datum/Tijd
19/06/2019 18:00 - 22:30 uur

Locatie
Restaurant De Boschvijver

Kaart wordt geladen...

Het geplande bedrijfsbezoek van dit jaar schuiven we een paar maanden op en hiervoor in de plaats komt Lous van Haarst een lezing houden over “Mond-op-mond reclame”.

Lous beschrijft haar lezing als volgt:

“Heb jij er bewust voor gekozen om je expertise vanuit je eigen bedrijf uit te oefenen? De vrijheid te hebben om de zaken aan te pakken zoals jou dat voor ogen staat? Heel herkenbaar.
ZP-er zijn kent natuurlijk meerdere facetten. Naast expert ben je immers ook ondernemer. En dit kan wel eens op gespannen voet staan met waar jij je dagelijks het liefst mee bezig wilt houden. Dat heb ik zelf ondervonden.

Als bedrijfseconoom en met de bak aan ervaring als manager en consultant, leek dat ondernemerschap niet zo’n probleem. Mijn opleidingsbudget ging grotendeels op aan persoonlijke groei en inhoudelijke verdieping en mijn klanten kwamen als vanzelf en waren blij met mijn dienst. Totdat….. Je raadt het al. In tijden waarin kostenbesparingen troef zijn, werd mijn dienstverlening slechts bij enkele opdrachtgevers niet geschrapt. Ineens kwam ik veel collega’s in mijn vijver tegen. Allemaal bezig om die ene vis te vangen.

Uiteindelijk heeft het me natuurlijk veel opgeleverd. Ik kwam er achter dat ZP-er zijn zo aantrekkelijk is als je met plezier expert èn ondernemer wilt zijn. En ja, dat kan! Onderneem op een manier die bij jou past en je wilt niet meer anders!
Het ‘hoe’ is vaak even puzzelen omdat we als mens allemaal onze aannames en overtuigingen hebben. En die kunnen beperkend zijn. Je hoeft de reis niet alleen te maken. “Met elkaar ga je sneller en kom je verder”. ”

Kortom, een lezing waarvan wij dachten: heel interessant om te horen  en zeer waarschijnlijk dat iedereen hier iets aan heeft.

Aanvang diner: 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur), aanvang lezing 20.00 uur (19.45 uur aanwezig).

Ben je LID en wil je je aanmelden: niet vergeten EERST IN te LOGGEN. De kosten voor gasten bedragen € 15,00 (exclusief diner en drankjes).

INSCHRIJVEN VOOR DEZE BIJEENKOMSTEN

Soort ticket Prijs Plaatsen
Gasten €15,00

Ja
Nee

Geen
Vis
Vlees
Vega

Geen
Vis
Vlees
Vega


AANGEMELD VOOR DEZE BIJEENKOMST

  • Annemiek Kardolus
  • Erna Hommes
  • Saskia de Heus-Ringers